içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de donarak şehit olan iki askere ait olduğu iddiası ile gündeme gelen fotoğrafı sosyal medyada paylaşanların HDP, PKK ve FETÖ sempatizanı olduğunu söyledi ama Samsun'da AK Partili belediye başkanlarının da, AK Partililerin de şehit acısı ile o fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, donarak şehit olan iki askere ait olduğu gündeme gelen fotoğrafı sosyal medyada paylaşanların HDP-PKK-FETÖ sempatizanı olduğunu söylerken, Samsun'da ise AK Partililerin sosyal medyada o fotoğrafı paylaşarak üzüntülerini dile getirdikleri ortaya çıktı.

Samsun'un Yakakent ilçe Belediyesi Başkanı Hüseyin Kıyma'nın da Tunceli'de donarak şehit olan iki asker ile ilgili, Süleyman Soylu'nun "Paylaşanlar HDP/PKK/FETÖ sempatizanıdır" dediği fotoğrafı sosyal medyada yayınlayarak iki askerin donarak şehit olması ile ilgili üzüntüsünü dile getirdiği ortaya çıktı. Samsun'da AK Parti kimliği ile tanınan çok sayıda sosyal medya kullanıcısının da donarak şehit olan iki askere ait olmadığı açıklanan söz konusu fotoğrafı yayınlayarak, "Bedelsiz öldüm anne yüreğim dondu bugün" mesajları paylaştıkları görüldü.