DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şirketin yapmış olduğu çalışmalar, yatırımlar ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Bafralı Hacer Aktürk ise,’’ 1963 Samsun Bafra Şeyhulaş Köyü doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum. Özel sektörde yöneticilik yapmaktayım.

2003 İstanbul Kartal İlçe Yönetimi Sosyal İşler, 2005 Maltepe İlçe Halkla İlişkiler, Seçim İşleri ve SKM, 2012 İl Yönetim Kurulu'nda görev yaptım.Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Siyaset Akademisi'ne iki dönem katıldım.
Aşağıda yer alanlar başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşunda aktif görevler üstlendim. Karadeniz Dernekler Birliği, TOGEL Toplumsal Gelişim ve Tüketiciler Derneği, UKTEDER Uluslararası Gençliği Topluma Kazandırma Derneği, Maltepe Kadın Platformu STK Temsilcisi, , TBBD Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği, SAYSİYAD Samsunlu Yönetici ve İşadamları Derneği, EYAD Erdemli Yöneticiler Akademisi, İKD İdealist Kadınlar Derneği, KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği Yeşilay Merkez Kadın Komisyonu, SAMKON Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nda Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve çeşitli aktif görevlerim bulunmaktadır.


2016 yılında ise Ak Parti İstanbul 26.Dönem Milletvekili adayı oldum.

Ülkem için ve doğduğum şehir Samsun için yapılan her çalışmada fedakarca mücadele ettim. İzlediğim kadarıyla, basından takip ettiğim kadarıyla DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ında ülkemiz ve bölgemiz için yaptığı yatırımlarda takdire şayan bir olaydır. Kendisini bir Bafralı hemşehrisi olarak tebrik etmek isterim.’’dedi.