Çiğköfte Lezzeti ile Türkiye’de ilk ve tek

Gerçek el yapımı çiğ köfte , ürün çeşitleri mükemmel konsepti ve yüzde yüz doğal

Babacan Yeni nesil el yapımı  çiğ köfte ile Kovada Çiğ Köfte,Çiğ Köfte Kebab ve Kebab Dürüm ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor….

Yüzde Yüz el yapımı doğal ve hiçbir yerde bulamayacağınız özel sosları

Şimdiye Kadar Yediğiniz Cig köfteleri Unutun...Lezzetimizi Tattıktan Sonra Zaten Unutmama Gibi Bir Şansınız Yok...

Hakiki El Yapımı Cig koftemiz Ve Tabuları Yıkan Sunumlarimizla Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Lezzet Sunuyoruz...

Babacan Yeni Nesil Çiğ Köfte..

BAFRA ALAÇAM CADDESİ’NDE HİZMETE AÇILDIK....

Geniz ürün yelpazesiyle Turkiye'nin ilk patentli cigkoftecisi bir telefon kadar uzağınızda.

Çilhane Mah. Alaçam Cad. No:20/A SAMSUN

Alo paket: 0362 558 0 558

EL YAPIMI ATOM ÇİĞKÖFTE

Antep yöresinin lezzetli bulgur, baharat ve salçalarının eşsiz buluşmasına tanık olacağınız El Yapımı Atom Çiğköfte, sektörel makineleşmeden uzak el yapımı ürün olarak sizler için hazırlanmıştır. Etli çiğköftenin bir süre bekledikten sonra mikrobiyolojik olarak insan sağlığına zarar vermesi nedeniyle etli çiğköfte yerine standart çiğköfte üretimi hızla yaygınlaşmıştır. Talep ve istekler doğrultusunda El Yapımı Atom Çiğköfte özel yoğurma şekli ve atom karışımıyla büyük beğeni toplamıştır. Taze sebze ve yeşilliklerin kullanıldığı, ceviz, fındık, fıstık, badem ve Antep fıstığının da bulunduğu Murat Usta’nın özel reçetesi ve özel yoğurum şekliyle hazırlanan El Yapımı Atom Çiğköfte damakta yoğun ve unutulmaz bir tat bırakır.

ÖZEL SOSUYLA KOVADA ÇİĞKÖFTE

Damaklarla buluştuğu ilk günden itibaren büyük bir tutku ile kendini sevdiren, Özel Soslu Kovada Dilim Çiğköfte, Kovada Lokum Çiğköfte, Kova Kral Çiğköfte Murat Babacan Yeni Nesil Çiğköfte’nin Türk Patent Kurumu’ndan Tasarım Tescili alınmış ürünüdür. Fastfood sektöründe kendine has sunumuyla tarz olmuş, tüketimi kolay ve eşsiz lezzetiyle tabuları yıkmaya devam etmektedir. İncecik lavaşın ve özel sosun El Yapımı Atom Çiğköfte ile buluşması lezzetin zirve yaptığı bir tat oluşturmaktadır. Sizler için hazırlanmış Kovada Dilim Çiğköfte ve Kovada Lokum Çiğköfte’nin damakta bırakacağı lezzet iki sunumu birbirinden ayırmaktadır. Kovada Dilim Çiğköfte de lezzetli sosumuz ile buluşan ince lavaşımız sizleri cezb ederken; Kovada Lokum Çiğköfte özel sos, baharatlar ve aromanın El Yapımı Atom Çiğköfteyle buluşması lezzet volkanına dönüşmektedir. Kral Kova Çiğköfte ise dolu dolu El Yapımı Atom Çiğköfte’nin göz kamaştıran ve iştah kabartan sunum şekli ile sizleri mest edecektir.

SICAK SUNUM KEBAP DÜRÜM

Özel lavaş ve lezzetli sosun ısıtılarak servis edildiği, damaklarda büyük haz bırakan lezzete hazırım diyenler için hazırlanmış, dürüme farklı bir boyut kazandıran patent ve tasarım tescilli ürünümüzdür.

Sıcak Sunum Çiğköfte Kebap

‘’Çiğköfteden kebap mı olur?’’ sorusunu soranların lezzetini tattıktan sonra hayran kaldıkları, Osmanlı Ocağı’nda özel sosuyla El Yapımı Atom Çiğköftenin sıcak sunum servis edildiği bir sunum olan Çiğköfte Kebap, Murat Babacan Yeni Nesil Çiğköfte’nin tasarım tescilli ve patentli ürünüdür.

SICAK SUNUM PİZZA

Pizzaya yorumumuzu kattığımız sunum şekli ve çok özel/farklı soslarla her damağa uygun hale gelen tasarım tescilli ürünümüzün servis ve tüketim olanakları oldukça kolaydır. Pizzanın alışılmışın tamamen dışına çıktığı, El Yapımı Atom Çiğköfte’nin özel sosu ve sıcak lavaşının bir bütün olarak çiğköfteyi sardığı ve yeni neslin severek tükettiği mısır tanelerinin buluşmasına şahit olacaksınız.

SICAK SUNUM NEW BURGER

Fastfood sektöründe hak ettiği değeri göreceğine inandığımız New Burger, özel soslu ekmek arasında eriyen kaşarın El Yapımı Atom Çiğköfte ile buluşmasına şahit olmak isteyenler için hazırlanmış ürünümüzdür.

MEGAMİX-EKOMİX DÜRÜM

El Yapımı Atom Çiğköfte’ nin taze yeşillikler ve çok özel soslarımızla buluşması sonucu ortaya çıkan mükemmel bir lezzet gerçeğidir.