Bafra İlçesi Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programda Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Konseri ve Fatih Akyıldız stand up show programları gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından program 1453 Fetihspor Kulüp Başkanı Berati Kara`nın açılış konuşması ile başladı.

1453 Fetihspor Kulüp Başkanı Berati Kara`nın açılış konuşmasında; geçen yıl zoru başaran bu Şampiyonlukta emeği geçen tüm futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum.Gerçekten zor olanı başardılar,çünkü hiç kimse bize Samsun 2.ci Amatör liginde şans vermiyordu.Ama bizler Bafra 1453 Fetihspor Kulübü Ailesi olarak birlik beraberlik içinde bütünleşerek zor olanı başararak şu an Bafra 1453 Fetihspor Kulübü olarak Samsun 1.Amatör Ligin de bu yıl Bafra Hacinabispor Kulübümüz ile ilçemizi en güzel şekilde futbolda temsil edeceğiz.dedi.

Konuşmanın ardından Şampiyonluk öyküsü slayt gösterimi ve açık arttırma yapıldı. Yapılan açık arttırmayı Hüseyin Çamaş kazanarak kulübe destek oldu. Açık arttırma sonrası Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Konseri gerçekleştirildi. Program sonunda Fatih Akyıldız stand up show gerçekleştirildi. Kültür merkezinde düzenlenen programa Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Alpay Kesim, Bafra Mübadele Derneği Başkanı İsmail Oktay Kaya, futbolcular ve aileleri katıldı.

Şampiyonluk Gecesinin sonunda Bafra 1453 Fetihspor Kulüp Başkanı Berati Kara günün anlam ve önemini taşıyan Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u Fetihini gösteren tablosunu Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş'a taktim etti.