Mezuniyet törenine; Okul Müdürü, Okul kurucu üyeleri, Öğrenciler ve Veliler Katıldı.

Törende Okul Müdürü Kadir Canik yaptığı konuşmada;

“ 2017- 2018 eğitim öğretim yılı Aday Okulları, Mezuniyet törenine, hoş geldiniz diyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Değerli Velilerimiz, Artık gençlerimizin evden ayrılma zamanı yaklaştı O çok istedikleri üniversiteyi kazanırlarsa 4 ay sonra aynı evde uyanmıyor olacaksınız. Aynı sofrada yenen yemeklerin yerini iki üç ayda bir günlük ziyaretlerle gidermeye çalışacaksınız.

Ders çalış dedikten sonraki küsmeleri bile özleyeceğiniz günlere az kaldı. Üniversite için yapılan vedalaşmalar artık bunların büyüdüğüne işarettir. Bu yüzden evlatlarınıza bugün daha sıkı sarılın, onları bağrınıza basın. Gözünüz geride kalmasın, onlar hayatlara verebilecekleri mücadeleyi eğitimi sizlerden ve öğretmenlerinden, almış durumdalar. Öğrencilerimize, yaklaşan LYS sınavlarında başarılar diler. Onlara olan desteklerinizin, devamını temenni ederiz.

Kıymetli vakitlerinizi ayırarak bu müstesna günde, bizleri yalnız bırakmadığınız ve onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun. Yolunuz açık olsun gençler...”dedi.

Konuşmasının arından Lise Son sınıf Öğrencileri Keplerini Havaya fırlattı. Program burada sona erdi.