Aktekke Yatılı Bölge Ortaokulu tüm kurum çalışanları (Okul idaresi, öğretmenler) ve öğrencileri TEMA Vakfı’na gönüllü olup, Samsun’da 2017 yılının ilk kurum tabelasını alan okul oldu. Gönüllü kart, rozet ve okul tabelasını Samsun İl Temsilcisi Sayın Leman GÜRSES ÖZAY takdim ettiler. TEMA Vakfı Bafra İlçe temsilcisi Sayın Süleyman ÖZATA, İlkadım İlçe temsilcisi Sayın Nurhayat ALSAN, Atakum İlçe temsilcisi Sayın Abdullah ÇİLESİZ TEMA Vakfı adına Aktekke Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyarette bulundular.

            Samsun İl Temsilcisi Sayın Leman GÜRSES ÖZAY, TEMA Vakfı’na ve doğaya verdiğiniz destekten dolayı başta Okul müdürü Hayrettin GÜNAYDIN olmak üzere tüm kurum çalışanlarını ve öğrencileri tebrik ettiğini ifade etti.

TEMA Vakfı Atakum Temsilcisi Sayın Abdullah ÇİLESİZ “Toprağı bereketli, suyu berrak, havası temiz yarınlar için her daim birlikteyiz” ifadelerini kullanarak Aktekke YBO’ya teşekkürlerini sundu.

Okul Müdürü Hayrettin Günaydın, Tema Vakfı tarafından okulumuza 2017 yılı kurum tabelasının verilmesinden çok mutlu olduğunu söyledi. Başta Tema Vakfı temsilcileri olmak üzere, bu çalışmaları organize eden okulun Türkçe Öğretmeni Bahar DURSUN’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Oktay ZERRİN- Bafra