Havuzun maviliği, yeşilin ihtişamıyla adeta görsel bir şölen sunan Ali Kale Turistik Tesisleri Düğün Salonu özel günlerinizde en kaliteli hizmeti ve organizasyonu yaşayacağınız elit bir mekandır. Muhteşem havuz  manzarası ile Ali Kale Turistik Tesisleri  Düğün Salonu düğün, nişan ve özel davetlerinizi mutlu anılara dönüştürmeniz için özel sunumları, şık alan giydirmeleri ve her şey dahil paket imkanlarıyla sizlere ev sahipliği yapmaktan keyif duyar. Amacımız kaliteli, yenilikçi ve nezih hizmetlerimizle koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayarak sektörün öncüsü olmaktır. İlkeli ve titiz çalışma anlayışımızla çiftlerimize bekledikleri gibi bir hizmet ve hayalini kurdukları gibi bir şölen sunarak unutulmayacak bir gün yaşatmayı hedeflemekteyiz.

Farklı organizasyon türlerinde kendini kanıtlamış profesyonel kadrosu ve güler yüzlü personeli ile tüm davetlilerinizin mekandan memnun ayrılacağına emin olabilirsiniz. Mekanın benzersiz kır bahçesinde 1000 kişiye kadar misafirinizi ağırlayabilirsiniz. Geniş misafir ağırlama kapasitesi ile kurulduğu günden bu yana onlarca çiftin mutluluğuna şahitlik eden mekanda kalabalık davetlerinizi oldukça rahat bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Ali Kale Turistik Tesisler Düğün salonu bünyesinde gerçekleştireceğiniz davetlerinize özel organizasyon sorumlusu hizmeti bulunuyor. Organizasyon sorumlusu ile birlikte tüm davetinizi başından sonuna kadar her ayrıntısı ile planlayabiliyorsunuz. Oturma düzeninden dekorasyon ayrıntılarından gecenin finaline kadar her detay hakkında organizasyon sorumlusundan danışmanlık hizmeti alabiliyorsunuz. Konsept organizasyon türlerinde kendini kanıtlamış profesyonel ekibi sayesinde dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışarak ekstra masrafa girmekten kurtulabiliyorsunuz.

Hayatınızın en önemli özel gününün hayallerinizdeki gibi olması için isteklerinizi, hayallerinizi profesyonel ekibe anlatın onlar sihirli elleriyle gerçeğe çevirsinler. Hayalinizdeki düğün gerçekleşsin anılarınız baş tacı olsun istiyorsanız  SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM…..Ali Kale Turistik Tesisleri