Bafra’da yaşayan vatandaşlar ismi siyaset dünyasında defalarca geçmiş ama bir türlü başarıyı yakalayamamış ancak her defasında aday olma isteğiyle yanıp tutuşan aday adaylarını görmek istemiyor.

Yüzü eskimemiş,heyecanlı,istekli,dürüst,kendisini vatandaşın üzerinde görmeyen,Bafra sevdalısı aday adaylarını bekliyor.

İş adamı,doktoru,fabrikatörü hepsi bir an önce aday adayı olup seçim yarışına girme telaşında, bir çoğu seçilemeyeceğinin farkında,seçilemeyeceğini bile bile neden aday adayı olmak isterler anlamış değilim.

Düz mantık yürütürsek neden aday adayı olacakları çok basit medya hastalığı ya da populerlilik, yaptıkları işlerle bir türlü gündeme gelemeyen bu adamlar,bu aday adaylıkla gündeme gelip,ileride yapacakları işlere etiket sağlamak istiyorlar.Diğer yazılarımda bahsettiğimi gibi halkta karşılığı olmayan aday adayları çıkıp gündemi meşgul etmesinler.

Biz bu Bafra’nın büyük bir potansiyelinin olduğunun farkındayız. Bu şehirde donanımı yüksek, kaliteli, kendi ispat etmiş bir çok entellektüel şahsiyetin de mevcut olduğunu biliyoruz.

AK Parti :Bafra Belediye Başkan Adaylığı İki Aday arasında geçmesi bekleniliyor..

Mhp;Bafra Belediye Başkan Adaylığı 3 Aday arasında geçmesi bekleniliyor..

İYİ Parti:Şu ana kadar ben aday adayı olacağım diyen kimseye rastlamadık

CHP: Şu ana kadar ben aday adayı olacağım diyen kimseye rastlamadık

Şehrin kaderinin bu seçimlerde değişmesi dileğiyle!

Ak Parti , Mhp ,Chp ve İYİ Parti Aday Adaylarına diğer yazımda değineceğim