Bafra Haber-“ Yaza Merhaba “ Konseri’ nde Karcığar Faslı’ ndan sonra koro şehitlerimizi de andı ve repertuara ilave olarak “ Çanakkale İçinde Vurdular Beni “ ve “ Eledim Eledim Hölük Eledim “ adlı şarkıları da seslendirdi. Her iki şarkıya izleyiciler de iştirak edince salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Konsere Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, eşi ve oğlu, Samsun Devlet Korosu Şefi Nihat Gönül ve eşi, Ordu ili 19 Eylül Musiki Cemiyeti Koro Şefi Ali Karahan ve25 kişilik korosu da konser sonuna kadar salonda yer aldı.

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, konser bitimine kadar bekledi ve tebrilerini Koro Şefi Celalettin Demir’ i bu güzel konserden dolayı tebrik etti. Ayrıca, Kaymakam Türkel’ in isteği üzerine “ Geçti Ömrün Nev baharı,bülbül olmuş neyleyi m“ adlı eseri de seslendirdi.

BABASIYLA AYNI KONSERDE

Samsun Barosu TSM korosu ile eski Bafra Musiki Cemiyeti Koro Şeflerinden ve bestekar Serkan Varol da konserde izleyiciler arasındaydı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları öğrencisi olan SAZENDEVA ekibi Koro saz heyeti arasında konsere olağan üstü renk katarken, BAKAV TSM Korosu’ nda yetişen ve Bakav TSM Koro Şefi Cealettin Demir’ in keman sanatçısı oğlu İlker Demir de babasıyla aynı konserde yer aldı.

Konserde SAZENDEVA ekibinin ud sanatçısı Ömer Gürsoy, koronun seslendirdiği “ NEMRUDUN KIZI ” adlı türküyü Barak uzun hava okuyarak izleyicinin dikkat ve beğenisini kazandı.

BAKAV TSM Korosu ile SAZENDEVA Korosu konser öncesi Kulis, konser sonrası ise