Bafra Belediye Başkanlığı şimdi de ilçede bir ilk olarak Bilardo turnuvası düzenliyor.
 
Bafra Belediyesi ve Türkiye Bilardo Federasyonu işbirliği ile yapılacak turnuva 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.
 
Başvuruların 4 Temmuz Pazar günü sona ereceği turnuvanın katıtları  Bafra Gençlik Bilardo salonunda kabul ediliyor.
 
Turnuvaya katılım ise ücretsiz.
 
Bafra Belediyesi Spor Müdürlüğü koordinasyonda ilk kez düzenlenecek 3 bant Bilardo turnuvasına, ilçedeki bilardo severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
 
3 Bant Bilardo turnuvası sonucunda;
Birinciye 4000,
İkinciye 2500,
Üçüncü ve Dördüncüye 1500
En yüksek seri sahibine ise 500 TL ödül veilecek.
 
Türkiye genelinde başarılı olan ve adından söz ettiren ünlü Bilardocularında konuk olacağı Bilardo Turnuvası ile ilgili detaylı bilgi 530 320 90 85 nolu telefondan elde edilebilecek.
 
İlçedeki tüm Bilardo severleri düzenlenecek turnuvaya davet eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Yaşadığımız zor günlerin ardından Bafra’da sosyal anlamdaki beklentilere cevap vermek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu organizasyonlar bizler için önemli.Spor’un her dalına hizmet etmeye,destek vermeye Bafra Belediyesi olarak devam ediyoruz.Belediyemiz öncülüğünde ilk kez düzenlenecek Bilardo turnuvamıza katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyor,verdikerli destek nedeniyle Türkiye Bilardo Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum “Dedi