Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü basan işçiler, olay çıkarttı, zabıtaları ise darp etti. Bafra ilçesinde bir bayanın köpek tarafından ısırılması sonrası patlak veren olayda, köpeğin sahibi olan inşaat işçilerinden biri, durumu belediyeye şikayet eden bayanı darp etmeye kalkıştı.

Olay yerine giden belediye zabıta ekipleri burada inşaat işçilerinin tepkisi ile karşılaşırken, işçiler tarafından darp edilmek istenen kadını ise koruma altına aldı. Olayla ilgili tutanak tutan zabıta ekipleri saldırıya uğrayan kadını da yanlarına alarak belediyeye geçerken, inşaat işçileri ise zabıtaları, "Burayı sizlere dar edeceğiz. Hepinizle görüşeceğiz" diyerek tehdit etti.

Olay yerinden ayrılan Bafra Belediyesi zabıtaları, yaşanan gerginliğin ardından hiç beklemedikleri bir saldırı ile karşılaştı. Bafra Belediyesine gelen 6 inşaat işçisi burada Zabıta Müdürlüğünde bulunan zabıtalara saldırarak darp etti. Belediye binasına girerek Zabıta Müdürlüğünü basan işçilerin çıkarttığı olay, belediye binası dışınada taşarken, Bafra Meydan Karakolunda görevli polisler saldırgan işçilere müdahala ederek gözaltına aldı.

Gözaltına alınan işçiler, kamu binasını basmak, görevi başında bulunan memuru darp etmek suçlamaları ile Bafra Adliyesine sevk edilirken, savcılığın belediye binasını basan işçileri serbest bıraktığı öğrenildi.