Partililer Türkiye İş Bankası Bafra Şubesine gelerek burada Ekrem İmamoğlu Seçim kampanyası adı altında açılan hesaba para yatırdılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP Bafra İlçe Başkanlığı olarak bankaya gelerek imkânlar doğrultusunda herkes kendi adıyla bağışta bulunacak. Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da Sayın İmamoğlu`na maddi manevi desteğimiz sürecek” dedi.

BAFRA ESNAFINA ÖDEME YOK İMAMOĞLUNA VAR

Chp Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütün’er, seçim çalışmaları kapsamında Bafra’da bir matbaaya 12.500 tl Karşılığında ilan ve Afiş çalışması yaptırdı. Matbaa’ya 2500 tl ödeme yapıldıktan sonra geri kalan ücretin seçimden sonra verileceği ifade edildi.

TEŞKİLAT BORÇ BENİM DEĞİL DİYOR

Seçimden sonra 10 bin tl alacağını isteyen matbaacı’ya paranın ilçe teşkilatı tarafından ödeneceği ifade edildi.CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Matbaacıyla görüşerek bu paranın teşkilatla bir alakası olmadığını ve Belediye Başkan Adayının ödeyeceğini ifade etti. Bakalım Matbaacı’ya bu borcu kim ödeyecek

Bafra esnafına borcu varken İmamoğluna yardım yapılması vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu