Bafra'nın Tekel caddesi mağazalar sokakta yapılan yol düzenlemesinde, yağmursuyu akması için bırakılan yüzey yağmursuyu toplayıcılığı sağlayan su kanalı vatandaşı canından bezdirdi. Hemen hemen her gün mağazalar sokağı kullanan vatandaşlar yağmursuyu Su toplayıcısı kanala ayağını basarak Ya burkuyor Yada kırıyor.

Bugün sabah saatlerinde Akgün Avcı (67) Oğlu ile birlikte Mağazalar sokaktan geçerken ayağını burkarak kırdı. 67 yaşındaki Akgün Avcı yerde otururken şu sözleri söyledi. "Bu sokakta ayağımı ikinci kez kırdım.Geçenlerde aynı yerde yürürken bir anlık dalgınlığımda aynı sokakta bulunan yağmursuyu kanalına ayağımı basarak burkup kırdım" diye söyledi.

Bu ne tesadüf ise buna inanamadım bakın Allahın işine" dedim. Avcı; "Bu caddeyi ve sokağı sık kullanıyorum insanın kafası dalgın olabilir, bu sokağı çok güzel yaptılar ama bu su kanalının üstüne neden bir ızgara yapmamışlar diye de sitem" etti. Bakın Allahın İşine....! İyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş Sözü gerçekleşti.


Sabah saatlerinde yaşanan kazaya anında müdahale eden Bafra ilçe Sağlık müdürü Dr. Aytaç Akın, 67 yaşındaki kadının yere düşmesiyle birlikte olaya müdahale etti. Müdahale sonucu kadının ayağının kırık olabileceğini ve yerinden kıpırdatılmamasını söyleyerek 112 acil ambulansı arayarak olay yerine çağırdı. Olaya birebir şahitlik yapan Akın; "İnsanların kafaları dalgın nereye bastıklarının farkında değiller. Onun için yaşını almış vatandaşlarımız yolda yürürken mutlaka dikkat etmeleri lazım. Allah korusun daha kötü sonuçlar da ortaya çıkabilir.Büyüklerimizi yolda yürürken mutlaka ellerinin cebinde olmamasına dikkat etmelerini de sözlerine ekledi.