Bafra’da çeltik eken 18 Mahalle takımının katılımıyla gerçekleştirilen 2. Çeltik Futbol Turnuvası'nda şampiyon Sarıköy Mahallesi oldu. Şampiyon Sarıköy Mahallesi'nin kupa ve madalyalarını Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel verdi.

18 MAHALLE KATILDI

Bafra Kaymakamlığı Çeltik Komisyonu Başkanlığı tarafı ve Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği, mahalleler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen 2. Çeltik Futbol Turnuvası sona erdi. Çeltik eken 18 mahalle takımının katılımıyla 6 Kasım’da başlayan turnuvanın finalinde Sarıköy ve Koşuköy Mahalleleri karşılaştı. Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel,Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş final maçını seyretti. Finalde rakibini 2-0 mağlup eden Sarıköy Mahallesi şampiyon oldu.

KUPALARI VERİLDİ

Sarıköy Mahallesi'nin kupa ve madalyasını Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel verdi. İkinci olan Koşuköy Mahallesi'nin kupa ve madalyasını ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç verdi. Turnuvada üçüncülüğü elde eden Altunay Mahallesi kupa ve madalyasını Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan’dan aldı turnuvayı 4. olarak tamamlayan Balıklar Mahallesi'nin kupa ve madalyalarını ise Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun verdi.

EN CENTİLMEN TAKIM


En Centilmen takım seçilen Gazibeyli Mahallesi, kupa ve madalyasını Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in elinden aldı. Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, "Bu turnuvayı önemli kılan en büyük unsur sadece çeltik ekenlerin yaptığıdır. Bu turnuvaya katılan bütün takımları canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

EN CENTİLMEN OYUNCU

En centilmen oyuncu ödülünü ise Doğanca Mahallesi oyuncusu Orhan Keleş oldu. Keleş ödülünü Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın elinden aldı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, en centilmen ödülünü vermek bana düştü, umarım hayatın hep böyle centilmenlik yaparak geçer seni canı gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.