Daha önceki yıllarda düzenlediği turnuvalarla adından sıkça bahsettiren Bafra Belediyesi, bu kez gençlerin mücadele edeceği organizasyon ile rekabetten öte kardeşlik temasının altını çizmeyi amaçlıyor. Bafra Belediyesi Spor Müdürlüğü koordinasyonunda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen turnuvada 2007 ve 2008 doğumlu gençlerin mücadele edeceği 6 ilçe takımı yer alacak.

Bugün başlama vuruşunu Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç`ın yaptığı turnuvanın ilk maçı 1930 Bafraspor ile Dededağıspor arasında oynanacak.

Konu ile ilgili konuşan Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin oluşturduğumuz bu turnuvada barış ve kardeşlik ilkelerini üst düzeyde tutarak tamamlayacağını ümit ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kılıç turnuva açılışında “ Spor yarışmaktan çok gençlerimizin kaynaşmasıdır. Bu anlamda sohbet ve muhabbetinizi kaynaştıracağınız bir turnuva olmasını diliyorum” dedi

Kaymakam Türkel ise “Spor bir yandan mücadele ise bir yandan da barış ve kardeşliktir. Biz evlatlarımızı sokakta yanlış işlerle uğraşmaktansa sporla ve sanatla uğraşmalarını arzu ediyoruz. Bu anlamda da İlçe Spor müdürlüğümüz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz belediyemiz gençlerimize her anlamda katkı sağlıyoruz. Bizde sporun ve spor yapanların daima yanındayız” dedi.