12 Meslek Grubu Komite Başkanı Bayram Şen günün anlam ve önemini anlatan  konuşmalarında ;

‘Sigortacılık haftası münasebetiyle gerçekleştirmiş olduğunuz iftar programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sigortacılık Haftası münasebeti ile Sigortalı olmanın bilincinin tüm kesime yayılması sigortalı olmanın öneminin anlaşılması çok önemlidir. Burada sadece Sigorta Haftasının kutlanmasının yanı sıra Sigortacılık Sektöründe yaşanan gelişmeler ve Sigorta acentelerimizin yaşadıkları sorunları da konuşma fırsatımız oluşmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve Sigorta Haftamızı kutluyorum. ‘ dedi

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ;

Günümüz ekonomi ve sosyal hayatında çok önemli bir yere sahip olan sigortacılık sektörü, ülke ekonomisine sağladığı taze fon yaratma işlevinin yanında ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin belirlenmesinde de önemli bir gösterge olarak kabul edilmekte olup evimizi arabamızı, iş yerimizi, Üretim yaptığımız fabrikalarımızı, tarım ürünlerimizi ve en önemlisi çeşitli poliçeler ile sağlığımızı ve bizi koruma altına almaktadır. Gelecekte Kötü sürprizler ile karşı karşıya kalmadan önlem almamız bizi ve sevdiklerimizi bir nebze de olsun rahatlatacaktır. Birlik ve Beraberlik içerisinde böyle güzel bir etkinlik yaptıkları için ve bizi böyle güzel bir günde buluşturdukları için Sigorta Acentesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşünce ile Sigortacılık Haftasını Kutlar, Sigortacılık Sektöründe faaliyet gösteren Acentelerimizi ve çalışanlarını tebrik ederim’ dedi.

 Düzenlenen İftar Programına Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Meclis Katip Üyesi Abdullah Bülbül, 12. Meslek Komitesi Başkanı Bayram Şen Genel Sekreter Talip Şahin, Sigorta Acenteleri icra kurulu üyesi Muzaffer Kesim, Samsun Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Serdar Yıldız, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Başkanı Hakan Yardım, Bafra TSO Sigortacılık Birim Sorumlusu Alişan Dereci,  ve Sigortacılık Sektöründe faaliyet gösteren sektör temsilcileri katıldı.