Engin Kara’nın görevden alınmasında ilginç söylenti ve iddia var.İddiaya Göre

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, bizzat Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Muhammet Ali Oruç,a  talimat vererek  Engin Karayı Görevden almasını istemiş.Bakan’dan talimatı alan Oruç,  Engin Kara’nın sözleşmesi yenilemedi.

19 MAYIS İLÇESİNDE TEPKİ VAR

19 Mayıs ilçesinde görüştüğümüz bazı muhtar ve vatandaşlar çalışkan müdür yardımcısı Engin Kara’nın görevden alınmasına anlam veremediklerini  ifade ediyorlar.

Bakanın talimatı ile alındığını ifade eden vatandaşlar Bakan Demircan Engin Kara’yı nereden tanır.Bakana birileri Kara’nın görevden alınması yönünde görüş bildirdiler bu yüzden Bakan Karayı görevden aldı diyorlar.

KİM BU MİLLETVEKİLİ

Muhtarı A.; Kara’nın görevden alınmasına tepki göstererek Kara’nın görevden alınmasını  Samsun Millet Vekili istemiş bu Milletvekili atamalarla uğraşacağına gitsin hizmet yapsın.Ne Yüzle gelip bizden oy isteyecek. Kara 19 Mayıs ilçesinden  Bafra Devlet Hastanesine gelen yaşlı hastalara yardımcı olduğunu ifade eden muhtar Bakan’ın bu kararından vazgeçeceğini umduğunu ,gerekirse bu milletvekilini Cumhurbaşkanına kadar şikayet edeceklerini ifade ettiler.