Bafra Devlet Hastanesi Müdürü Arslan Kayhan'ın yerine Koray Bülbül,geldi.

Koray BÜLBÜL kimdir.

02/05/1984 tarihinde Samsun’da doğdu. Samsun Ticaret Lisesi’ni mezunu olup, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitiminden sonra 2014 Yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans öğrenimi yüksek derece ile tamamladı. Ayrıca Adalet, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ile Çocuk Gelişimi alanlarında Ön Lisans programlarını tamamladı.

Bafra GİAD, Üyeleriyle İftarda Buluştu Bafra GİAD, Üyeleriyle İftarda Buluştu

    2000 Yılında muhasebe alanında 4 yıllık özel sektör deneyiminin ardından 2005 Yılında askerlik görevini tamamlayarak Kızılay Samsun Tıp Merkezi’nde Muhasebe Müdürü olarak göreve başladı. 2010 - 2017 yıllarında Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nde Satınalma, Mali İşler ve Yatırımlar Birim Sorumlusu görevlerini yürüttü. 2017 – 2021 tarihleri arasında 350 Yataklı Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

      Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında insani yardım hizmetlerine önem vermekte olup uzun süre Türk Kızılay’ında gönüllülük faaliyetlerinde bulundu.

Kamu görevindeki üstün başarıdan dolayı 2014 yılında Samsun Valisi tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Sağlık Politikası alanında araştırma ve makaleleri bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.