Koronavirüs ile mücadele kapsamında kan stoklarının azalması nedeniyle ülkenin birçok noktasında oluşturulan kan bağışı noktası Bafra ilçesi Cumhuriyet Meydanında da kuruldu.

Düzenlenen kampanyaya Diyanet-Sen Bafra İlçe Başkanlığı destek verdi. Kan bağış kampanyasında konuşan Diyanet-Sen Bafra ilçe Başkanı Murat Topal şu ifadelere yer verdi, “Devletimizin ve milletimizin her zaman yanında olan birlik ve beraberlikten tavır alan zaman mefhumu gözetmeden fedakarca halkımıza hizmet eden din görevlisi arkadaşlarım vermiş oldukları kanlarıyla hastalarımıza inşallah şifa olacaklardır.

KAN BAĞIŞ KAMPANYASI SAMSUN’UN TÜM İLÇELERİNDE DEVAM EDECEK

Kan bağış kampanyasının tüm ilçelerde de süreceğini söyleyen Topal, “Bizler sorumlulukla hareket ederek kan bağışı kampanyasına destek için buradayız. Samsun’un tüm ilçelerinde de kampanyaya destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Diyanet-Sen ilçe yönetimi kan bağış kampanyasına destek verdi.

Kan Bağış Kampanyasına, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Samsun Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Murat Akkuş, Bafra Türk Kızılay'ı Şube Başkanı Ecz. Halim Tutku Demircan, ve din görevlileri katıldı.