10 Nisan Polis Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra’da organize edilen kutlamalar Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı.

Kaymakam Ahmet Adanur, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, daire amirleri, emniyet personeli, şehit ve gazi derneği başkanları ile emniyet çalışanlarının katıldığı törende İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, anıta çelenk bıraktı.

HALKIMIZ POLİSE GÜVEN DUYMALI

İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan yaptığı konuşmada, "Bugün asil Türk milletinin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının, Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Polisin olayları önleyebilmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesinde halk desteğinin önemi tartışılmaz bir gerçektir. Emniyet Teşkilatı olarak bizler, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma gibi önemli ve hayati görevler üstlenmekteyiz. Kamu düzeni ve asayişin sağlanmasında halkımız polisine güvenmeli ve her zaman polisinin yanında olduğunu göstermelidir” dedi.

Konuşmanın ardından program İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında kokteyl ile devam etti.

Haber: Furkan Göçer