Gazi İlkokulu Aile Birliği Başkanı; Okulumuzun Orta Okul olarak teklif edildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Milli Eğitim Okul komisyonu Okulumuz"GAZİ İLKOKULU"nu orta okul yapmak üzere komisyona bir teklif sunmuş, sunulan teklif neticesinde okulumuzun orta okul olarak teklif edildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

OLUMSUZ RAPOR VERİLMİŞTİ

Okul aile Birliği olarak yaptığımız araştırmada Geçmiş yıllarda okulumuz bir kaç kez daha orta okul olarak düşünülmüş Milli eğitim okul komisyonu Okulda SPOR SALONU,LABARATUVAR,İŞ DERSLİĞİ,RESİM ATÖLYESİ,İŞ DERSLİĞİ ve orta öğretimde kullanılacak diğer sınıfların olmaması ve bu sınıfları oluşturmak için alanında yetersiz olması sebebi ile olumsuz rapor vermiştir.

KRİTERLERE DAHA UYGUN OKULLAR VAR

Bafra da Orta okul olması gereken ve bu kriterlere uygun binaya ve alana sahip olması gereken 21 derslik,1 Fen labaratuvarı,Bilgisayar sınıfı,Konferans salonu,Misafirhanesi ve kütüphanesi olan bahce ve alan olarakta gelişmeye son derece müsait olan Kızılırmak ilk okulu dururken ve dönüşümde değerlendirilmeyen bir okul yerine 11 derslikli Gazi ilkokulunun üstelik sahip olduğu alan olarak ta geliştirilmeye müsait olmayan ve dönüşümde orta okul olarak düşünülmesi okul aile birliği olarak bizlere çok manidar geldi.

Gazi İlkokulu Aile Birliği Başkanı sözlerine Şöyle devam etti.

Okulumuz Bafra merkezde olmak üzere Hacınabi,Tabakhane,Büyükcami,Çilhane,Cumhuriyet mah,Gazipaşa mahallesi olmak üzere 6 mahalleden öğrenci kabul etmekte olup merkezde kalan tek ilk okuldur. Okulumuzda kesinlikle taşımalı sistem yoktur.

Aile Birliği Başkanı Son Olarak Sözlerine ,Okulumuz Mevcut Alan Olarakta,Derslik Sayısı olarakta orta okula müsait değildir.