Bafra GİAD Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu üyesi Av.Anıl Güngör,Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar;

22-Mart-2021-

Çok ilginç doların yükselmesini hala operasyon sanan koyunlar var. Yeter artık sizin koyunluğunuz yüzünden bu millet cefakar olmaya alışmamalı... Allah korkunuz yok mu? Az düşünün beyin denen organınızı kullanın. Yeter!!!

21 Mart-2021

Tek Adamlık ve Gecenin bir saati Milletin Meclisine rağmen verilen Keyfi Kararlar... Çorap değiştirir gibi Merkez Bankası Başkanı Değiştirme. Görevden alınan MB Başkanlarının Allah sonumuzu hayretsin açıklamaları. Kayıp paralar. Keyfi Yönetim.Güvensizlik ortamı... Sonuç Yüksek faize rağmen Dolar 8.50 TL. Sebep : Dış Minnaklar?CeHaPe?, ülkemize yapılan operasyon?

Hayır Sebep Kötü ve Keyfi Yönetim...

4 Şubat-2021

Keyfiliklerine karşı çıkan, hukuksuzluklarına ses çıkaran, yandaşlarına olmaz diyen herkes terörist ilan edildi. Edilmeye de devam ediyor. Bu ülke de onlardan ya da onlara Eyvallah diyenlerdensen vatansever değilsen vatan haini teröristsin. Herşey çok basit aslında. Melih Bulu keyfiyetinden vazgeç. Seçime git. Melih Bulu da aday olsun. Zaten adam yanına dekan bulamıyor. Öğrenciler değil öğretim görevlilerinden profesörlerine herkes karşı çıkıyor. İlkokul mezunu adam klavye başından Boğaziçili öğrenciye cahil nesil diyor. Ama dediğim dedik bir zihniyet gençlerinin sözlerine kulak asmıyor. Evet provakötörler de işin içine giriyor ancak bunları hedef göstererek gençlerin demokratik taleplerini yüzünden vatan haini ilan edemezsin. Demokratik taleplere bir kez olsun kulak ver. O zaman zaten provakötörler de silinecektir.

DOLARIN ARTIŞIYLA İLGİLİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde döviz kuru üzerinden yine dış güçler bir takım oyunlar oynuyorlar. Türkiye enflasyonu dizginlemeye, yatırımları hızlandırmaya, istihdamı artırmaya başladıkça, ihracatını, döviz rezervlerini yükselttikçe, güven endeksleri yeniden güçlendikçe daha daha da azgınlaşıyorlar." dedi.