Bafra Genç İşadamları Derneği’nin Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Menekşe Salonunda gerçekleştirilen 3.Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Alper Güngör getirildi.

Bafra Genç İşadamları Derneğinin çiçeği burnunda Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör yaptığı açıklamada; “Bafra Giad 3.Olagan Genel Kurulu Toplantısı sonucunda takdirleriniz ve gösterdiğiniz güven ile 3. dönem görevini, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte üstlenmiş bulunuyoruz. Siz değerli üyelerimize şahsıma ve yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bafra için Elimizi Taşın altına koyduk, bu yolda Allah yar ve Yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Menekşe Salonunda bugün yapılan 3.Genel Kurul Toplantısına; Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar,AK PARTİ İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP  İlçe Başkanı Nihat Oktay,Samsun GİAD Başkanı Savaş Gömeç, Terme GİAD Başkanı Mustafa Celebi ve Üyeleri, Kurum Müdürleri, ‘Bafra İçin Hepimiz’ platformu üyeleri, Bafra Genç İş adamları Derneğininin Üyeleri ve Ailelerinin katılımları ile gerçekleştirildi.