Bafra Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Özturan ve yönetim kurulu üyeleri Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut’u makamında ziyaret ederek daha önce söz verdikleri 6 adet bilgisayarı fakülteye bağışladılar.

Ziyaret sırasında söz alan Başkan Özturan “fakültemiz şehrimizin geleceği için tarifsiz bir önem arz etmekte. Burada eğitim alan kardeşlerimizin hem vatana millete hayırlı birer evlat olabilmesi hem de Bafra’mızın birer turizm elçisi olarak görev alabilmesi için onlara en iyi imkanları sunmalıyız. Bu süreçte dün ve bugün olduğu gibi yarın da tüm gücümüzle fakültemizin ve öğrenci kardeşlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz.” dedi

Ziyaretin ilerleyen bölümünde Bafra turizminin geliştirilmesi için fikir alışverişi yapan heyet Dekan Prof Dr. Yetkin Bulut’un önerisiyle Fakülte öncülüğünde bir çalışma grubu kurulmasında karar kıldı.

Çalışma grubunun önceliğinin ise Bafra’da ihtiyaç olan otel fizibilitesinin yapılıp yatırımcılara sunularak şehre yeni bir otel kazandırılmak olduğu dile getirildi.