Bayramlaşmaya, İlçe kaymakamı Ahmet Adanur, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü vekili Murat Öner, Bafra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, siyasi parti temsilcileri, Dernek Başkanları, muhtarlar, daire amirleri ve İstanbul’u misafirler katıldı.

BAŞKAN KILIÇ: MÜSLÜMANLARIN ORTAK NOKTADA

BİRLEŞTİĞİ GELENEK Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Bu gibi bayramların insanların yakınlaştığını belirterek, Bayramlar yüzyıllardır bizim Müslümanların ortak noktada birleştiği bir gelenektir. Umarım bu bayram küskünler barışmıştır” dedi.

VEKİL KIRCALI; BAYRAM BİRLİK VE DİRLİK GETİRSİN

Milletvekili Orhan Kırcalı: “ Değerli hemşerilerim böyle önemli bir günde yeniden buluşmanın verdiği mutluluğu anlatamam. Geçen sene olduğu gibi bu senede bir arada buluştuk. Bu bayram sizler ailelerinize, eşlerinize, dostlarınıza tüm Müslüman âlemine birlik ve dirlik getirsin inşallah. Herkesin Ramazan Bayramını en içten kutlarım.” Dedi.

ADANUR: HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Bafra kaymakamı Ahmet Adanur ise, "Böyle önemli günler, bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir. Ramazan Bayramını idrak ederken, tüm mesai arkadaşlarımın, çok muhterem Bafralı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Bayramlaşmanın ardından protokol 75. Yıl Bafra Huzurevi’ni ziyaret etti.