Türkiye’ye getirilen 3 milyon koronavirüs doz aşıdan Bafra’ya gönderilenler sabah saatlerinde sağlık personellerine uygulanmaya başlandı. Çin’den getirilen 3 milyon doz CoronaVac aşısının Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Laboratuvarları’ndaki 14 gün süren analizlerinin sona ermesinin ardından dün akşam saatlerinde acil kullanım izni verilmişti. Bu kapsamda Bafra’ya gönderilen CoronaVac aşısı, bu sabah saatlerinde sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. Öncelikli olarak sağlık çalışanlarına yapılmaya başlanan Kovid-19 aşısını, Bafra'da ilk yaptıranlardan biri de Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın oldu.
Aşı olduktan sonra bir açıklama yapan Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, “Temel hedefimiz bu aşılama ile birlikte pandemi ile mücadelede etkili ve verimli bir sonuç alabilmek ve pandemi konusunu sınırlayabilmektir. Aşının gerek koruyuculuğu gerek etkinliği ile birlikte mücadeleden başarılı bir şekilde çıkarız, bundan çok eminiz. Zaten Türkiye'de azalan vaka sayıları da bunun bir göstergesi. İnşallah çok daha iyi günler bizi bekliyor diye düşünüyorum.
Sayın müdürüm siz asiyi yaptırdıktan sonra biz arkanızdan seve seve sıramızı bekleriz.saglikli günler dilerim
MaşAllah Allah saglıklı günler versin müdür bey
Sayın müdürüm değerli doktorum sizle onur duyuyoruz size güvenimiz sonsuz aşı konusunda artık tereddütümüz, yok selamlar hürmetler
sayın müdürüm orneksiniz.baframiz için değerlisiniź.hayirli cumalar selam duayla müdürüm
NEZAKETİ VE YARDIMI İLE TEK GEÇERİM. ÖRNEKTİR ÖRNEK..