Bafra Haber | Bafra Kaymakamı Sayın Ali Fuat TÜRKEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra Özel Çocuklar Eğitim Derneği Üyeleri, Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Galip Öztürk Ortaokulu Velileri ile sinema etkinliğine katıldı.

Özel Eğitime ihtiyacı olan bir çocuğa sahip babanın yaşadıklarını anlatan “Hadi Be Oğlum” filmini beraber izlediler.

Okul Velisi Burhan GÜVEN : “Kaymakamımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ün bir gününü bize ayırarak özel çocuklara verdikleri değeri bir daha göstermiş oldular. Bize bu vakti ayırmalarından çok mutlu olduk. Dedi.

Bafra Özel Çocuklar Eğitim Derneğinden Belgin Kaya: Kaymakamımız Ve Milli Eğitim Müdürümüzle bir günü paylaşmak özellikle bizim günlük hayatımızı anlatan böyle bir film seyretmek bize verilecek hediyelerin en güzeliydi. Bize devletimizin sıcaklığını hissettirdikleri için teşekkür ederim dedi.

Galip Öztürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Pınar Gültekin:’’Birlikte Farklıyız Paylaştıkça Aynıyız Projemiz’’ kapsamında özel velilerimizle film izledik duygulandık. Aynı zamanda Kaymakamımız Ve Milli Eğitim Müdürümüz Ve Ailelerimizle burada bir duygu seli yaşandı. Dedi