Başkan Başar yapmış olduğu açıklamalarında ‘ 2013 yılında başlayan Bafra Organize Sanayi Bölgesinin II.Etabı olarak ifade edilen Medikal Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında önemli bir adımı daha geride bırakmış bulunmaktayız.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan ihale sonucunda alt yapı işlemlerini yapmaya hak kazanan İZYAR İnşaat firmasına yer teslimi yapıldı. İZYAR İnşaat şantiyesini Medikal OSB alanına kurmuş olup hız kesmeden çalışmalara başlamıştır.

Bafra Organize Sanayi Bölgemizin II.Etabı’nın Medikal Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülmesi sürecinde bizlere destek veren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Altyapı çalışmalarına hızla devam edilecek olup, bitirilmesi sürecinden sonra Medikal ürün Üretimi yapan firmalara yer tahsis işlemlerine zaman kaybetmeden başlanacaktır’ dedi.

Gerçekleştirilen incelemede Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Bafra Karma ve Medikal OSB Müdür Recai Akçer ve İZYAR İnşaat firma sahibi İzzet Yarımağan hazır bulundu.

BRT HABER MEDYA GRUBU