" Her Yıl Gençlik Ve Spor Bakanlığı İle Diyanet İşleri Başkanlığınca Yaz Kuran Kurslarına Katılan Öğrenciler Arası-Nda Çeşitli Sportif Aktiviteler Organize Edilmektedir.

Bu Kapsamda Bu Yıl Da, Bafra Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü İle Bafra Müftülüğümüz Tarafından; Gençlik Ve Spor Bakanlığı İle Diyanet İşleri Başkanlığınca İmzalanan Protokol Doğrultusunda,Yaz Kuran Kursunda Okuyan Öğrencilerimiz Arasında Futbol Turnuvası Düzenlendi.

02.07.2019 Tarihinde Başlayan Ve Yaklaşık 30 Yaz Kuran Kursu Takımının Katıldığı Turnuvanın Finali, Ensar Kur'an Kursu Futbol Takımı İle Kuba Cami Yaz Kur'an Kursu Futbol Takımı Arasında, 01.08.2019 Perşembe Günü Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü Halısahasında Gerçekleştirildi.

Çok Sayıda Halkımız Ve Öğrencimiz Tarafından İzlenen Final Müsabakasında

Birinci Olan Ensar Kur'an Kursu Takımına Kupasını İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, 2. Olan Kuba Camii Yaz Kuran Kursu Takımına Da Kupasını Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak Verdiler.

İlçe Müftümüz Necmettin Kayar Kupa Töreninde; Turnuvaya Katılan Öğrencileri, Dostça-Kardeşçe Alçak Gönüllülükle Yapmış Oldukları Mücadeleden Dolayı Tebrik Etti.

Desteklerinden Dolayı Bafra Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak’a Ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu’na Turnuvaya Katılan Tüm Öğrencilerimizi,Öğrencilerimizin Yetişmesinde Emeği Geçen Din Görevlisi Arkadaşları Ve Yaz Kuran Kurslarında Okuyan Her Bir Öğrencilerimizi Canı Gönülden Tebrik Ediyor,Vatanımıza-Ailelerine Ve Ülkemize Yarayışlı Hayırlı Birer Evlat Olmalarını Cenabı Allahtan Niyaz Ediyoruz. "

Haber : Oktay Zerrin- Bafra