Kızılırmağın kalbinde, türkülere konu olan çetinkaya köprüsünün nefes kesen manzarası eşliğinde , yeşilin ve mavinin buluştuğu otantik ve bir o kadar da büyüleyici bir mekan olan yeni başlangıçların yeni ismi ÇAÇA.

Hayallerinizin ötesinde profesyonel hizmetleriyle düğün ve organizasyonlarınıza ev sahipliği yapıyor.

Düğün ve kutlama organizasyonlarınıza yeni bşr boyut kazandıran Çaça, farklı ve geniş ikram menüsüyle,alışıla gelmişin dışında sergilemiş olduğu servis hizmeti ve performansıyla, profesyonel sahne ,ses ve ışık showlarıyla,özel sanatçısı ve geniş repertuarıyla gününüze eşlik ediyor.

Geniş otoparkı,bebek bakım odası,mescit,bay ve bayan çay bahçesi ve ulaşım hizmetleriyle fark yaratıyor.

Özel olarak hazırlanmış Gelin ve damat odasında; çelik kasa,klima,tv,makyaj ünitesi,şık ve modern oturma grubu ve zengin ikramlsrı hazır bulunduruluyor.

Çaça, çocuklarınızı da düşünüyor ve önemsiyor. Onlar için ayrıca ayrılmış oyun alanında özel animasyon ekibiyle onlar çılgınca eğlenirken sizlerde o gecenin tadını çıkarabileceksiniz.

Çaçanın sunmuş oldukları bunlarla sınırlı kalmıyor. Sınırsız video ve fotoğraf çekimi, dev ekranda canlı sinevizyon yayını, bir ilk olan kuşbakışı video kayıtı ve internet üzerinden canlı olarak düğününüzü izletebilme imkanı sunuyor.

Çaça, o gün herşeyinizde sizinle. Tüm sorumlulukları ve sorunları alarak gününüzü ayrıcaklıklı yaşamanızı sağlıyor.