Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar’ın girişimleriyle Bafra OSB’de Doğalgaz altyapı çalışmaları Ağustos ayında Başlıyor

AK MERCAN AGUSTOSTA BAŞLIYOR

Akmercan Deltagaz Doğalgaz, yetkilisinin yapmış olduğu açıklamada Tüm ön çalışmalarımız bitmek üzere Bafra OSB’nin doğalgaz hattı çalışmalarına Ağustos ayında başlayacağını ifade etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar’ın girişimleriyle Bafra OSB’de Doğalgaz altyapı çalışmaları Ağustos ayı’nda Başlıyor.

BAŞKAN BAŞAR:TAKİP DİYORUZ

Konuyla ilgili Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, yaptığı açıklama da Yatırımcıyı Bafra OSB’ye davet ediyoruz ama yatırımcının en büyük sıkıntısı ise enerji ihtiyacı idi. Bafra OSB’ye doğalgaz getirilmesi için, göreve geldiğimiz günden beri, OSB’deki ihtiyaçları tespit ederek, ilgili yerlere hep bildirdik. İnşallah Ağustos ayında Doğalgaz alt yapı çalışmalari başlayacaktır dedi.

BAŞKAN KILIÇ FABRİKALARIMIZ DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Bafra Belediye Başkanı  Hamit Kılıç, yaptığı açıklamada; "Memleketimize sanayi yatırımlarının gelebilmesi için organize sanayi bölgemizin tüm altyapı eksiklerinin giderilmesi için yoğun gayret gösteriyoruz. Organize sanayi bölgemize doğalgaz götürme işi İnşallah Ağustos ayında başlayacak ve kısa  zamanda mevcut fabrikalarımız doğalgaz imkanına kavuşacak dedi