Bayramlaşmaya, İlçe kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Semiz, Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanı Vahit Perçin, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Barbaros Turna, Dernek Başkanları, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ

BU gibi bayramların insanların yakınlaştığını belirterek, Bayramlar yüzyıllardır bizim Müslümanların ortak noktada birleştiği bir gelenektir. Umarım bu bayram küskünler barışmıştır” dedi.

BAFRA KAYMAKAMI ALİ FUAT TÜRKEL

Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel ise, Böyle önemli günler, bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir. Kurban Bayramını idrak ederken, tüm mesai arkadaşlarımın, çok muhterem Bafralı hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramlarını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Bayramlaşmanın ardından protokol 75. Yıl Bafra Huzurevi’ni ziyaret etti.