Hafta sonu gerçekleştirilen konsere Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar katıldı.

 

Konser öncesi Bafra Temalı Fotoğraf Sergisi yapıldı ve kokteyl verildi.

 

Kokteyl ve fotoğraf sergisinin ardından Koro ve solo şarkılar seslendiren Bafra Musıki Cemiyeti sanatçıları izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

 

Gecede konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bu tür çalışmaları gerçekten çok önemsiyorum. Çünkü duyguları, aşkların, sevdaların dile gelmesinin seslendirilen eserlerle hep beraber yaşadık. Bir milletin kültür değerleri ne kadar geniş ise o milletin seviyesi de o kadar yükselir. Ben bu anlamda başta Cemiyet Başkanımız Namık Anarat ve yönetimine, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Namık bey bu akşam rahatsızlığı nedeni ile aramızda olamadı, kendisine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 

Özellikle de bizlere güzel bir akşam geçirten başta koro şefimiz olmak üzere tüm saz ve söz ekibimize şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız, hepinizi muhabbetle selamlıyorum” dedi.

 

Konuşmasında Musıki Cemiyeti faaliyetlerinin her zaman destekçisi olacağını da belirten Başkan Şahin, “Biz var olduğumuz sürece bu çalışmalar en iyi şekilde devam edecek. Burada şu müjdeyi de vermek istiyorum. Cemiyetimizin Şiir Kulübü ile birlikte inşallah hemşehrimiz olan Cemal Safi’yi de en kısa zamanda Bafra’mıza getirip güzel bir şiir dinletisi gerçekleştireceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.