Bafra Haber-1 NİSAN PAZAR günü yapılacak seçime TİCARET VE SANAYİ odasının tüm üyelerinin

Seçime katılmalarını demokratik hak olan oylarını kullanmalarını ve gelecek için söz sahibi olmalarını istiyoruz. Oy pusulamızın rengi MAVİ ’dir

Bizleri oylarınızla destekler de bizlere bu görevi layıkgörürseniz ;
Biz Birlikte çeşitlilik olduğunun’a değil de “ÇEŞİTLİLİKTE BİRLİK” olduğunu zihnimizde canlandırmış ve bu anlayış ve düşünceye sahip hareket eden bir grubuz.

DAYANIŞMA RUHU

Dayanışma ruhu ile hareket ederek, birlik ve beraberliğini sağlayan toplumlar, giriştikleri her mücadelede sosyal, ekonomik, eğitim gibi her alanda başarıya ulaşmışlardır. Toplumsal dayanışma olmadan, birlik ve beraberlik sağlanmadan atılan adımlar en başta, başarılıymış gibi algılansa da daha sonra o çemberin içerisinde olması gerekenlerden bir kişi bile dışarda kalıryada kendini o gruptan soyutlamışsa o birlik sağlanamamış demektir.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Sevgili arkadaşlar, Birlik ve beraberlik içinde olan toplumlar, karşılaştıkları en zor sorunları dahi kolaylıkla çözerler. Sorunlarını çözen toplumlar ise ilerlemek ve gelişmek için, fikir birliği, gönül birliği ve eylembirliği içerisinde hareket ederek başarıya ulaşmışlardır.Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeden başarıya ulaşmış ne bir aile ne bir şirket ne bir kurum vardır.

Toplumsal dayanışma, birlik, beraberlik ve fedakârlık ruhu ile bezenmiş, hoşgörülü, affedici, sevgi ve saygı kurallarını ihlal etmeyen, verdiği sözde duran, kısaca insani değerleri yaşamında uygulayan insanlar tarafından sağlanacaktır.

Herkesin birlikte çalışması gerekir. Değerli şeyler ancak birçok insanın bir araya gelmesiyle elde edilebilir.

İnsanlar; sosyal bünyede bir bina meydana getirmek için birbirleriyle kenetlenen, birbirine destek olan, yapı taşları gibi olmalıdırlar (ALEXİS CARREL)

SAYGILARIMIZLA

BEN DEĞİL BİZ GURUBU

‘ ‘MAVİ GRUP’’