Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÖZKAN, Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA ve Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi ÇELİK den oluşan bir heyet Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili görüşmeler yapmak ve yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Odamızı ziyaret ettiler.

Ziyarette Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Göksel BAŞAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa TOKUR, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim SÜZEN, Genel Sekreter Talip ŞAHİN ve Bafra OSB Müdürü Mustafa REİS hazır bulundular.

Ziyarette esnasında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR Bafra da kurulan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamaları ve mevcut durumu ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının hizmetleri hakkında bilgiler verdi.  

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR  ise Zonguldak ta Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi kurulmasını planladıklarını, bu amaç doğrultusunda  Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi ve  ortak projelerde  yürütmek amacı ile ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, Bafra TSO Başkanı Göksel BAŞAR ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÖZKAN, Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA ve Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi ÇELİK ‘e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirterek, bundan sonra ortak projeler yapılması konusunda mutabık kalındığını ifade etti.

Daha sonra ziyaretçilerle birlikte Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağı arazi gezilerek yerinde incelemerde bulunuldu.