DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa  Kocabaş ve ekibi Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nine katılım sağlayarak stantları gezdi.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa  Kocabaş ve ekibi festival alanında tüm stantları ziyaret ederek festivalin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa  Kocabaş ve ekibinin birlik ve beraberlik içerisinde festival alanında hareket etmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa  Kocabaş Kapıkayafest  ile ilgili yaptığı açıklamada,’’ Türkiye'nin "İklim Değişikliği" temasını işleyen ilk festivali olması ile de dikkat çeken 4.Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivaline ekibimle birlikte katılmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Uluslararası Bafra Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali büyük coşku ile start almıştır. Dördüncüsü gerçekleşen festivalde çok sayıda doğa ve sporsever vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirecek festivale bizlerde ekibimizle birlikte katılım sağladık.  Tüm hemşerilerimizi bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’ne davet ediyorum.

Başta doğa tutkunları olmak üzere herkesi Bafra’mızın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde yaşatmaya davet ediyoruz. KAPIKAYAFEST’i ilçenin tarihini, kültürünü ve turizm potansiyelini ortaya çıkaran oldukça önemli bir etkinlik olarak değerlendirdiğimizi de belirtmek isterim.’’dedi.