Bafra TSO tarafından gerçekleştirilen programa katılan işletme sahipleri ve çalışanlarına yönelik İhracat Geliştirme Merkezi/İhracat Danışmanlığı firması Genel Müdürü Murat Işık tarafından sunum yapıldı.

Murat Işık “365 Gün İhracat Planlaması” konulu sunumunda çalıştay hakkında bilgi vererek ; Çalıştay’ın Problemi belirlemek, Yöntemleri belirlemek, Karar vermek, Çözüm yolunu problem çözme tekniği ile İlerleyerek evrelemek, Raporlamak olduğunu belirtti.

Işık “Problemi tanımlamak soruyu anlamak, Sorunu anlamak, Problemin sonucunda ne istiyoruz, Ulaşmak istediğimiz cevap ile sorumuz arasında bağlantı iyi kurgulanmış mı? Bu süreçte neler yapacağız nelere ihtiyacımız var ” gibi sorular üzerinden analiz sorularına cevap aradı.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise yaptığı açıklamada tüm katılımcılara katıldıkları için teşekkür ederek “Bafra TSO olarak üyelerimizin ihracat konusunda bilgilenmeleri ve ihracatta nelere dikkat etmeliyiz , nasıl ihracatçı oluruz gibi soruları yanıtlamak için bu programı tertipledik ” dedi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’ın yanı sıra Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral, Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Atasoy ve İbrahim Süzen katılarak çalıştayı takip ettiler.