Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (POMPACI)" eğitim programı düzenlendi.

"LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (POMPACI)" eğitimi Samsun Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ersan Yapıcı’nın eğitmenliğinde, 33 kişinin katılımıyla Bafra Ticaret ve Sanayi Odası toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bafra TSO Göksel Başar’ında açılışına katıldığı eğitim Ersan Yapıcı’nın sinevizyon eşliğinde gerçekleştirmiş olduğu sunumu ile devam etti.

Yapıcı“ LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri ve Standartlar, İş sağlığı, Güvenliği ve Çevrenin Korunması, LPG‘nin Teknik Özellikleri, LPG Tesisat Elemanları ve Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar, LPG‘nin Emniyetli Bir Şekilde İkmal Yapılması, Dolum Sırasında Uyulması Gereken Kurallar, LPG‘nin Doldurulma İşleminde Temel Kurallar, Emniyet tedbirleri, Uygulamalar, Yangın Güvenliği, İlkyardım konularını katılımcılara anlattı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üyelerimizin gereksinim duyduğu tüm Eğitim ve Programları onların hizmetine sunmak gayesindeyiz. Bu eğitim ile Akaryakıtçı Üyelerimizin yanında çalışan LPG Pompa Görevlisi Personelleri zorunu olan LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli sertifikasını alacaklardır.’’ dedi