Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar açılış konuşmalarında ‘’ Göreve geldiğimiz günden itibaren Yönetim Kurulu ve Meclis olarak üyelerimizden gelen talepleri karşılamak ve kesintisiz diyalog sağlamak amacıyla tüm meslek gruplarımızın katılımı ile her yıl sektorel istişare toplantıları düzenlemekteyiz. Bugün burada toplanmamızda ki amacımız İnşaat Sektörü ve Doğalgaz firmalarımızdan gelen talepler doğrultusunda Akmercan Delta Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Mustafa Sezen katılımları ile sektörel istişare toplantımızı gerçekleştireceğiz.  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sektör temsilcilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu tür toplantıları tertip etmeye devam edeceğiz. Toplantı davetimize memnuniyetle karşılayan Akmercan Delta Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Mustafa Sezen’e ve üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

Toplantı ile ilgili üyelerimizin taleplerini iletmiş oldukları Meclis Üyesi Mustafa Öcal konuşmalarında ‘‘ İnşaat firmalarımız tarafından odamıza iletilen ve istişare edilmesi konusunda mutabakata vardığımız bazı hususları görüşmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Bafra başta olmak üzere bölge ilçelerimize doğalgaz dağıtım faaliyetinde bulunan Akmercan Delta Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Mustafa Sezen’e taleplerimizi iletebilmek, inşaat firmalarımızın yaşadığı zorlukları nasıl aşabilir hususunda çözüm üretmek için bir araya toplandık’’ dedi.

Program inşaat ve doğalgaz firmalarımızdan gelen mevcut süreçlerin iyileştirilmesi ile ilgili taleplerin iletilmesi, yeni inşa firmalarımız atı yapılan binaların aboneliklerinin verilme usulleri ve diğer konularda talepler Akmercan Delta Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Mustafa Sezen’e iletilmiştir.

Akmercan Delta Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Mustafa Sezen konuşmalarında ‘’ Öncelikle sağlıklı diyalog kurabildiğimiz, birlikte düşünüp taleplerimizi iletebildiğimiz bir toplantı ortamını sağlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’a teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere Akmercan Delta Doğalgaz Dağıtım Şirketi olarak faaliyet göstermekteyiz. Şirketim adına tarafıma ilettiğiniz talepleri yönetim kurulunda değerlendirmek üzere ileteceğiz. Bu toplantıların yılda birkaç kez tekrarlanmasını ve iletişimimizin devam etmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Toplantı aktarılan bilgilerden sonra karşılıklı soru cevap şeklinde devam ederek sonlandırıldı.