Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Protokol töreninde yapmış olduğu açıklamada; ‘ Bafra Çözüm Koleji ile yapmış olduğumuz mutabakat neticesinde üyelerimizin çocuklarının yararlanabileceği tüm indirimlere ek %10 ilave indirim sağlamış bulunuyoruz. Yararlanmak isteyen üyelerimize şimdiden hayırlı olsun. Bafra Çözüm Koleji’ne Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine sağlamış oldukları ayrıcalık için teşekkür ederim’ dedi.

Bafra Çözüm Koleji Müdürü Cafer Koç ,  ‘ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığımız protokol ile Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin çocukları ve Oda personellerinin çocuklarına özel erken kayıt indirimimize ek ekstra %10 indirim avantajı sağlıyoruz. Bafra Ticaret Odası Üyelerine hayırlı olsun’ dedi.

Gerçekleştirilen İmza törenine, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Cömert, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin,  Bafra Çözüm Koleji Kurucusu Ramazan Yılmaz, Kurum Müdürü Cafer Koç, Lise Müdür Yardımcısı Fatih Yılmaz ve Halkla İlişkiler Personeli  Cemalettin Okay katılım sağladı.