İLLERDE REKABET

KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan Proje Teklif Çağrısının genel amacı olan “İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörleri Ve Yazılım Sektörlerindeki Kobi’lerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi” konularında Kobilere bilgilendirmeler yapıldı.

KOSGEB Samsun Müdürlüğü Kobi Uzmanı Alp Arslan’ın slayt ile birlikte ve karşılıklı soru cevap  şeklinde süren bilgilendirme toplantısında; Gıda ürünlerinin imalatı, Motorlu kara taşıtı, treyler (römork) ve yarı treyler (yarı römork) imalatı, Mobilya imalatı, Kauçuk ve plastik ürünlerin imalatı ve Diğer imalatlar sektörlerinde faaliyet gösteren Kobilerin Proje esaslı Kosgeb desteklerinden hangi şartlarda yararlanabilecekleri açıklandı. Sunumun ardından Kobi Uzmanı Alp Arslan firma yetkilerinden gelen soruları yanıtladı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar konuşmalarında ‘ Ülkemizde faaliyet gösteren firmaların yüzde doksandokuzdan fazlası KOBİ statüsünde yer almaktadır. Bu yüzden Firmalarımızın KOSGEB’in desteklerden haberdar olmaları ve yararlanmaları büyük önem taşır.  Samsun KOSGEB Müdürlüğü Uzmanları katılımları ile gerçekleştirdiğimiz programa yoğun katılımlarınızdan dolayı memnuniyetlerimi iletmek isterim. İyi programlar dilerim’ dedi.