Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 2022 yılı Eylül ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, Başkanlığında,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Meclis Üyesi ve Aynı Zamanda Ticaret Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları’nın katılımlarıyla Bafra TSO’nun yeni binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

2018-2022 Döneminin son meclis toplantısı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi…

1 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SEÇİM VAR

Bafra TSO seçim tarihi 1 Ekim Cumartesi günü olarak belirlendi. Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın yetkisinde Ticaret Odası’nın yeni Binası'nda yapılacak seçimlerde 12 meslek komitesinde üyeler sektörlerine göre toplamda 27 komite üyesini belirleyecek. Ardından süreç Başkan, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu seçimleri ile tamamlanacak.

OY PUSULA RENKLERİ BELLİ OLDU

Başkan adayları liste renklerini belirledi. Mevcut Başkan Göksel Başar,'kırmızı', Bafra’lı iş insanı Serdal Sefa Kocabaş, 'mavi', listelerle yarışacak.

Yapılacak olan seçimlerde Mevcut Başkan Göksel Başar,devam mı edecek, yoksa yeni başkan Serdal Sefa Kocabaş mı olacak…

Artık son söz Ticaret odası üyelerinde…