Gerçekleştirilen ilk ziyarette KOSGEB’in açıkladığı ve 2019 yılından itibaren geçerli olan yeni destek paketinden yararlanarak işletmesinin makine, ekipmanını temin eden Safa İslam ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Safa İslam almış olduğu makineler ile hangi ürünleri hazırladığını satış pazarlamayı nasıl yapacağı konusunda bilgiler aktardı. İşletmede ki makine ekipmanlar görüldükten sonra Safa İslam’a Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu çalışmalarında başarılar diledi.

Aysunzade Tekstil işletmesi sahibi Aysun Macit üretimi arttırmış olduğu yeni tesisinde ziyaret edildi. Aysun hanım İşletmesinin kuruluşundan bu güne hangi aşamadan geçtiklerini, üretimi ve personel sayısını gün geçtikçe arttırmak istediklerini belirtti. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu çalışmalarında başarılar diledi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ‘ Bölgemizden gelen talepler ve Samsun KOSGEB  Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında belirlenen tarihlerde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tertip etmekteyiz. Bu eğitimlerin sonrasında Girişimci adayları işyerlerini açarak KOSGEB’in desteklerinden yararlanmaya hak kazanmaktadır.  Bugün ziyaret ettiğimiz Girişimcilerimiz Odamızın açmış olduğu KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine katılım sağlamış olup işletmelerimiz bölgemize hizmet vermektedir. Başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu ‘ Girişimci adaylarımız açmış olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Kurslarına katılıp belgelerine aldıktan sonra projelerini hazırlayıp Kurumumuza başvuru yapmaktadır. Yapılan değerlendirmeler neticesinde KOSGEB desteklerinden yararlanmaya hak kazanan girişimciler Girişimcilik Programı dahilinde ki desteklerden yararlanmaktadır. Ziyaret etmiş olduğumuz işletmelerimiz gibi birçok işletme KOSGEB’in sunduğu programlardan faydalanmaktadır. Başarılı ve sürdürülebilir işletmelerimizin sayılarının artmasını temenni ederim’ dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret programına Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar,Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu ve Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin katıldı.