Odamızın tertip ettiği, İzgören Akademiden İnsan Kaynakları Yöneticisi Gaye  ÖNSEL’ın   eğitim programına katılan işletme sahipleri ve çalışanlarına  ‘Yetkinliklere Dayalı İnsan Kaynakları Yönetimi Modeli-Yetkinlik Modeli’ adlı eğitim programı gerçekleştirilmiştir.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar;

‘Faaliyet konusu ve  Çalışan sayısı ne olursa olsun İnsan Kaynakları, firmaların en önemli departmanlarından biri haline geliyor ve bu departmanın kalite seviyesi bir firmanın geleceği hakkında artık doğrudan etkin rol oynuyor’ dedi. BAŞAR sözlerine ‘ Amacımız Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda  İşveren ve  çalışanlarının gereksinim duyduğu eğitim programlarını gerçekleştirerek kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmaktır. ‘  diyerek sözlerini sonlandırdı.

İz-gören Akademi İnsan Kaynakları Yöneticisi Gaye  ÖNSEL ; 

‘Firmalarımızın İnsan kaynakları konusunda en sık karşılaştıkları problemler Nitelikli İnsan Kaynağı Bulma, İşgücü Devir Hızı, Performans Düşüklükleri ve Çalışan Bağlılığı Düşüklüğü konularıdır.’   diyen Eğitmen Gaye Önsel  ;  iş dünyasının kronik hastalığı olan personel temini ve eldeki personelin verimliliğinin artırılması konusunda katılımcıları Yetkinliklere Dayalı İnsan Kaynakları Yönetimi Modeli-Yetkinlik Modeli  Eğitimi ile bilgiler aktardı.

Firmaların çalışan için tercih edilebilir olması konusunda da bilgiler veren ÖNSEL ; Marka Bilinilirliği, Benimsenmiş Bir Kurum Kültürünün olması, Staj olanakları ve Profesyonel işe alım konularında da işverenlere bilgiler aktardı.