Büyük Pazar yerinde bulunan iki otoparkta günlük bir saat ücretsiz park uygulaması, eski Tekel binasının bulunduğu yeri ise ücretsiz otopark olarak araç sahiplerinin hizmetine sunmasının ardından, şimdi de nüfus yoğunluğu üst düzeyde olan Kemalpaşa Mahallesinde ücretsiz otopark hizmetini devreye soktu.

Kemalpaşa Mahallesi sınırları içinde bulunan Dış mahalle minibüs garajı peronlarının tabelalarının değişimi ve yolcular için bekleme alanlarının oluşturulmasının yanında, yaklaşık 100 araçlık otoparkın çevre temizliği alt yapı, çevre temizliği ve düzenlemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Daha önce asfaltlama çalışmaları yapılan alanda, otopark kısmının boyama işlemlerinin yapılması ile birlikte hizmete başlayan ücretsiz otopark hizmeti çevre sakinlerince memnuniyetle karşılandı.

Bafra’daki trafik sıkışıklığını otopark sayılarını artırarak çözmeyi amaçlayan Bafra Belediyesi’nin ilçenin diğer kalabalık nüfuslu noktası, İshaklı Mahallesindeki ücretsiz otopark hazırlama çalışmaları ise sürüyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatı ile çalışmalarına başlanan ve ilçedeki eski Tekel alanı ve Kemalpaşa Mahallesinden sonra 3.ücretsiz otopark hizmeti olacak olan otopark 638 m2 lik alanda yapılacak.