Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra gezilerinde sık sık Biz Halkın Hizmetkarıyız ‘’Biz Yapacağımız İşlerin Sözünü Veririz,Yapamayacağımız işler ilgili de talepleri alırız ve yapmak için elimizi taşın altına koyar imkanlarımızı zorlarız.Bizi Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Şöyle talimatlandırdı;Siz Bu Milletin hizmetkarı olduğunuzu yüreğinize yerleştirin . Bu duyguyu yüreğinizde hissettiğiniz takdirde her şeyi başarırsınız aksi takdirde başaramazsınız diyor.Biz sizin,halkımızın hizmetkarınızız ve sizlerin hizmetinizdeyiz.Bu sistemin bir parçasıda sizsiniz.Bafra İlçemizde Çok büyük hamlelerin ve çalışmaların yapıldığı yıl olacak diyordu.

4 YILDIR HİÇ BİRŞEY YOK

Büyükşehir Belediyesinin 2013 yılında tanıttığı ve hayata geçirmek için hemen çalışmalara başlayacağını duyurduğu Bafra yeni otogar projesi o günlerde büyük heyecan yaratmıştı.

Yılmaz,  4 yıl önce Bafra’ya yeni  otogar yapacağının sözünü vermişti.Ama gelinen nokta da yeni otogar ile ilgili hiçbir somut adım atılmaması vatandaşı karamsarlığı itiyor.