Bafra'nın yöresel lezzetlerini herkesin rahat ulaşması ve satın alması amacıyla Bafra Genç İş Adamları Derneği tarafından kurulan E-Ticaret Satış sitesine yoğun ilgi var.

Bafra’nın Yöresel lezzetlerini herkes tanıtmak için kurulan E-Ticaret Satış Sitesinde satılacak yöresel ürünler, branşlarındaki en iyi firmalardan

ediliyor.

ZALPA KAYMAKLI LOKUM EVİ

Nokul ve Kaymaklı Lokum’da Bafra’nın en iyilerinden olan  Zalpa Kaymaklı Lokum Evi’nin tüm ürünleri artık bafrayoresellezzetler.com’da

BAŞKAN ALPER GÜNGÖR

Konu İle ilgili bir açıklama yapan Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör, Büyük bir özveri ile çıktığımız bu yolda gerçekleştirdiğimiz yöresel lezzetler projesine esnafımız ve halkımızın destek olmaları ve Ülkemizin her yerinden arayıpta bu konudaki güzel düşüncelerini dile getirmeleri gerçekten tarif edilemez bir duygu. Bafra için yaptığımız bu projeyi faaliyete geçirdiğimiz andan itibaren esnaflarımız arıyor ve siteye destek olmak istediklerini, bu projede yer almak istediklerini belirtiyorlar. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu ve de insanımızın bize güven duyduğunu gösteriyor. Yalnız bazı esnaflarımız tarafından da tenkit edildiğmiz noktalar oluyor. Ancak bilinmelidir ki Bafra’daki her ustamız elinden geldiğince marifet ve hünerlerini göstererek ürünleri üretiyor ve yöresel lezzetlerimizin tanıtımı amacı ile en kaliteli ürünlerimizi ortaya koyuyorlar. Bu anlamda çalıştığımız tüm lezzet ustalarımıza ve firmalarımıza da teşekkür ediyorum.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ

Daha yolun başındayız. Destek vermek isteyen, işinde en iyi olan ve tabiki de üretim sertifikasına sahip birçok firma ile görüşüp anlaşmalar yapmaya , lezzet ustalarımızı artırmaya çalışıyoruz. Haliyle de ürün çeşitliliğimizi artırmaya çalışıyoruz. Bunun için Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Ancak unutmamamız gereken bir şey var. Bu işte gönüllülük esastır. Biz buna talibiz ve tüm kalbimizle belirtiyoruz ki işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Genel anlamda herkes ile beraber yürütmeye ve genele yaymaya çalıştığımız en önemlisi de çıkar gütmeden başladığımız bu projeye lütfen kimse gölge düşürmesin. (kendi ürünlerim ille satılması lazım, başka ürün satamazsınız diyerek baskı kurmaya çalışmayın, ya da kafa karıştırmayın) Bölgemizi hep birlikte en iyi şekilde temsil edelim, köstek değil destek olalım. Ve destek vermek isteyen tüm halkımız ve esnafımıza çağrımız bizimle muhakkak iletişime geçin.