Ak Parti Genel Merkezinin geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarına dönük 'tele-sms' yöntemiyle yaptırdığı anketinde sorulan "Bafra İlçe Belediye Başkanını başarılı buluyor musunuz?" sorusuna yüksek oranda 'EVET' cevabı verildiği öğrenildi.

Yerel seçimler yaklaşırken, hem partiler hem de anket şirketleri oldukça hareketli. Siyasi partiler, ilçe ilçe anketler yapıyor. Sonuçlara göre başkanlara not verilecek. Bafra’da yaşayan birçok vatandaşın cep telefonuna bir anket için kısa mesajla anket gerçekleşitirildi.

HAMİT KILIÇ’I BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

Mesajda, "Bafra Belediye Başkanı'nı başarılı buluyor musunuz?" sorusu yöneltildi ve "Bu mesajı saat 21.00'e kadar ücretsiz cevaplayarak ankete katılabilirsiniz?" notu düşüldü?

ANKETİ KİM YAPTIRIYOR?

Bilindiği gibi AK Parti Genel Merkezi, tüm ilçelerde ve Büyükşehir'de anketler gerçekleştiriyor.

ANKET GENEL MERKEZİN

Bu anketi, AK Parti Genel Merkezi'nin yaptırdığı öğrenildi. Genel merkezin, bir geleneği bozarak daha geniş kitlelere ulaşmak için SMS yöntemini seçtiği edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan aynı anketin tüm büyükşehirlerde yapıldığı kaydedildi...

İŞTE O ANKETİN MESAJI

AK Parti Genel Merkezi’nden edindiğimiz bilgilere göre "Bafra Belediye Başkanı'nı başarılı buluyor musunuz?"mesajına 5967 Kişi katılım sağlamış

Şimdi’ye kadar Oy Kullanan 5967 Kişi’nin 4653 Kişisi Bafra Belediye Başkanını başarılı buluyoruz diye cevap yazmış.

"Bafra Belediye Başkanı'nı başarılı buluyor musunuz?" anketine katılanların %77.97’si Başkan Hamit Kılıç’ı Başarılı buldu.