15 Temmuz Şehitler Meydanı'na kurulan masaları tek tek ziaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gelen misafirlere hoş geldin dedi. Küçük çocukların ilgisiyle de kaşılaşan Başkan Kılıç çocuklarla hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmedi.

İftardan sonra konuşan Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç, "Öncelikle tüm hamşerihlerimin Kadir gecesini kutluyorum. Bizler birlik beraberliğimizi simgelemek ve en azından yılda bir defa da olsa bir araya gelmek için kadir gecesi siz değerli hemşerihlerimle iftar yemeğinde buluşuyoruz. Kılıç, bizler böyle birlik oldukça, diri oldukça Allah'ın izni ile hiç bir kuvvet bizleri yıkamaz. ben tekrar iftar programımıza geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Bafra inşaa edeceğiz" dedi.

İftar Programına, Bafra Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe başkanı Barboros Turna, bafra Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, daire amirleri ve Bafralılar katıldı.