AK Parti Bafra Belediyesi Başkan adayı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz Cumhur İttifakı kapsamında MHP Bafra  İlçe  Başkanı Barbaros Turna’yı  ziyaret ederek, "Birlikte büyük başarıya imza atacağız" açıklaması yaptı.

AK Parti Bafra Belediyesi Başkan adayı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ,AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna :Başkan Hamit Kılıç, kısa bir dönemde insanların sevgisini kazandı.Ve vatandaş Başkan Kılıç'a olumlu baktı.Bu yüzden Cumhur ittifakı Bafra'da yüksek bir oy alacaktır.

MHP HEP SORUMLULUK ALMIŞTIR

MHP kurulduğundan bu yana hep sorumluluk almıştır.İnşallah 31 Mart'ta da bu sorumluluğu en güzel şekilde sürdürecektir.Bundan öncede bundan sonra da beraberiz bu süreçte bizleri tahrik edecek olanlar çıkacaktır.Biz bunlara kol kanat gereceğiz gerekirse cevap da vereceğiz.

GENEL BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ ŞEKİLDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ.

Turna;Siyasete Bafra'da bir düzey getirdiğimize inanıyorum.Cumhur ittifakının ruhunu Bafra'da en güzel şekilde yansıtarak anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum dedi. Bafra'da Cumhur ittifakına en fazla oyu kazandırıp genel merkezimize inşallah mahçup olmayacağız dedi.

BAŞKAN KILIÇ;MÜŞTEREKLERİMİZ ÇOK FAZLA

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ise “ Biz ilçedeki siyasi faaliyetler sırasında bir araya geliyoruz. Gerek kapalı gerek açık yerlerde birbirimizi tanıyor konuşuyor ve görüşüyoruz. Müştereklerimiz çok fazla. Gerçekten de biz bu seviyeyi beraberce güzel bir noktaya getirdik. Sizler bizden bizlerde sizden razıyız. Tabi ki Genel Başkanlarımız bir anlaşma yapmışlar. Ben şunu samimiyetimle söylüyorum. Bizim bilmediğimiz birçok şeyi onlar muhakkak biliyorlar. Böyle bir noktada birleşmeleri mutlaka ülkenin menfaati gereğidir. Bizde bu noktada karınca misali elimizden geleni yapacağız” dedi.

DAHA GÜÇLÜYÜZ

Cumhur ittifakının önemine de vurgu yapan Başkan Kılıç, ''Ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesinin en önemli dayanak noktalarından biri olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı ile bu seçimlerden daha da güçlü çıkacağız. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek milletimizin birliğini beraberliğini zirveye taşıyacağız. Cumhur ittifakının hedef ve amacına uygun bir şekilde hareket ederek Bafra’da seçimi yüksek bir oyla  alacağız'' dedi.